Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Τα "αντισυστημικά" ψηφοδέλτια των νεοναζί

Την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφτούν την προσεχή Κυριακή ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα βρεθούν στην πόλη προκειμένου να συμμετέχουν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν οι υποψήφοι για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Ο κ. Κασιδιάρης και ο κ. Παναγιώταρος θα είναι οι κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 18:00 στο ξενοδοχείο Egnatia Grand Hotel (Πάρκο Εγνατία). 

M'αυτήν την ανακοίνωση μαθαίνουμε λοιπόν ότι την Κυριακή θα επισκεφτούν την πόλη μας δύο “αρχιστράτηγοι” της Χ.Α. Δυο άνθρωποι που κατηγορήθηκαν για οπλοκατοχή, οπλοχρησία, ληστείες, εκρήξεις, βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες και επανειλημμένες ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών θα έρθουν να παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιο των περιφερειακών εκλογών τους σαν αντισυστημικό. Μιας και κάθε άντισυστημικός, κάθε άνθρωπος που όχι μόνο δεν έχει σχέση με το σύστημα αλλά ισχυρίζεται ότι συγκρούεται μάλιστα μ' αυτό, αφήνεται να κυκλοφορεί ελεύθερος με τέτοιες κατηγορίες, οι οποίες κατηγορίες συγκεντρώθηκαν εν μία νυκτί απ' την κυβέρνηση, όταν αποφάσισαν να τους μπαγλαρώσουν γιατί το σκυλάκι τους είχε βγει εκτός ελέγχου κι είχε έρθει η ώρα να το κάνουν ντα. Από μια κυβέρνηση που ως τότε δεν είχε ιδέα φυσικά για τάγματα εφόδου, οπλοκατοχές και ξύλο και μαχαιριές σε αριστερούς και μετανάστες!

Αυτή είναι η «αντισυστημική» Χρυσή Αυγή. Τα «καλά παιδιά» που περνάνε τις γιαγιάδες στο δρόμο και μοιράζουν “ανιδιοτελώς” συσίτιο μόνο σε Έλληνες καλώντας όλα τα ΜΜΕ να το δείξουν στον κόσμο. Οι πατριώτες που θέλουν να «ξεβρωμίσει ο τόπος», που σκοτώνουν τους φτωχούς λαθρομετανάστες επειδή “μας κλέβουν τις δουλειές” αλλά κανένα πρόβλημα δε φαίνεται να έχουν με πλούσιους ξένους που αγοράζουν ολόκληρα νησιά απ' την “υπερπολύτιμη” πατρίδα μας. Είναι αυτοί που ξετρύπωσαν ακριβώς τη στιγμή που ξεσηκώνεται το εργατικό και λαϊκό κίνημα, τη στιγμή που το πανεκπαιδευτικό μέτωπο θέτει προοπτικές στον αγώνα του και δείχνει να μην υποχωρεί. Είναι αυτοί που ενσαρκώνουν απόλυτα το μακρύ χέρι της κυβέρνησης σκοτώνοντας όποιον αρνείται να υπακούσει και χτυπώντας κάθε εργατικό αγώνα και κάθε αντιφασιστική πάλη. Ένα υπερπολύτιμο εργαλείο στα χέρια της αστικής τάξης.

Όσο κι αν το θέλουν όμως εμείς δε θα τους φοβηθούμε! Να τσακιστεί ο φασιστικός κίνδυνος με μαζικές κινητοποιήσεις και δράσεις στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές! Να τους αποκηρύξουμε παντού, στις κάλπες και στους δρόμους! Να εδραιωθεί η αντιφασιστική πάλη και να συνδεθεί ο αγώνας αυτός με το συνολικό αγώνα ενάντια στη ληστρική επιδρομή ΕΕ – ΔΝΤ - Κεφαλαίου! Να κλιμακωθούν οι αγώνες μας για Ψωμί – Παιδεία - Ελευθερία, με συνεχείς κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις, μέχρι τη νίκη!
Ούτε στον Έβρο, ούτε πουθενά! 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/1 ΣΤΙΣ 5, ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

ΕΑΑΚ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ