Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΕΑΑΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας και κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων της Ιατρικής, συνέβη ένα σκηνικό ντροπής για το φοιτητικό σύλλογο μπροστά σε όλους μας.
Στην αρχή περίπου της διαδικασίας είχε υπάρξει διαμάχη μεταξύ μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΕΑΑΚ λόγω της παρεμπόδισης ελέγχου της διαδικασίας και των μεθοδευμένα σκισμένων ψηφοδελτίων, γεγονότα που συνέβησαν και πέρυσι. Αυτές οι πράξεις αποτελούν πάγια τακτική της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που σκοπό έχουν τον έλεγχο και την κατεύθυνση των εκλογικών αποτελεσμάτων, όταν μπορούν!
Η τρομοκρατία τους όμως δεν σταμάτησε εκεί… Όλοι οι φοιτητές είδαν έκπληκτοι τους φουσκωτούς μπράβους να μπαίνουν στο αμφιθέατρο, να απειλούν και να τραμπουκίζουν τα μέλη της ΕΑΑΚ. Και κάπως έτσι το φοιτητικό αμφιθέατρο αρχίζει να μοιάζει τουλάχιστον με… κεντρική είσοδο σκυλάδικου! Φυσικά οι τραμπούκοι δεν ήρθαν απροσκάλεστοι, ήρθαν όταν τους κάλεσαν οι «φίλοι» τους, ΔΑΠητες, για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα τους και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Αυτή είναι η πολίτικη τους! Είναι η ίδια πολίτικη που ακολούθησε ο Ιωάννης Καλαμπόκας, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, δολοφονώντας το Νικό Τεμπονέρα το Γενάρη του 1991.
.
ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ.

Καλούμε όλους τους φοιτητές να:
• Καταδικάσουν τις ενέργειες των τραμπούκων. Το φοιτητικό κίνημα έχει συσσωρευμένη πείρα από βίαιες και προβοκατόρικες επιθέσεις μηχανισμών εναντίον του. Έχει μάθει πλέον τους «νόμιμους» και «παράνομους», μπάτσους και φουσκωτούς. Είναι το τελευταίο όπλο που απομένει στο κράτος απέναντι στο μαζικό πολιτικό και ανατρεπτικό κίνημα και τις δημοκρατικές διαδικασίες του, ακόμα πιο χυδαίο όταν στρέφεται στοχευμένα σε ένα από τα πιο δυναμικά κομμάτια του.
• Εντείνουν, να συνολικοποιήσουν και να περιφρουρήσουν τους αγώνες τους. Να συνεχίσουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους που καρατομούνται από τη μαύρη συμμαχία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΕΕ-ΔΝΤ. Η καλύτερη απάντηση απέναντι στο κράτος, το παρακράτος και τους μηχανισμούς τους είναι το νικηφόρο φοιτητικό κίνημα των καταλήψεων και των διαδηλώσεων, στο πλευρό του εργατικού κινήματος.

ΕΞΩ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ
ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ