Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

5 ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

...ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Είναι άραγε η Χ.Α. αντισυστημική;    Είναι αυτή που πηγαίνει κόντρα στην κυβέρνηση;

Μόνο αντισυστημική δεν είναι.

  1. Είναι αυτή που μαζί με την κυβέρνηση στήριξε τα ξεπουλήματα βλ. Αγροτική Τράπεζα, που χαιρέτησε το κλείσιμο της ΕΡΤ, που ψήφισε τις φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών την ώρα που εμείς πληρώνουμε χαράτσια μαζί με τα δις επιχορηγήσεις των τραπεζών την ώρα που τα κόβουν από την υγεία και την παιδεία.
  2. Είναι αυτή που επιτείθεται στο εργατικό κίνημα, όπως στους συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ήταν με τους απεργοσπάστες στη Χαλυβουργεία και την Κόκα Κόλα, στήριξαν τους χρυσοθήρες στην Ιερισσό. Ουσιαστικά στηρίζει τα αφεντικά και την κυβέρνηση που θέλει να διαλύσει ό,τι πηγαίνει κόντρα στο συστημά τους και κάνει πλάτες για να περάσουν οι μειώσεις μισθών, το κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων κλπ. Δεν είναι τυχαίο ότι η θέση της γυναίκας για τους χρυσαυγίτες είναι μόνο το σπίτι. Ποιος θα αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών και των ηλικιωμένων όταν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ κλείνουν.
  3. Χρηματοδοτούνται από το ίδιο το σύστημα, το κεφάλαιο. Από τον Μαρινάκη και τον Ρέστη, από επιχειρηματίες όπως ο Πάλλης που τους εξασφαλίζει όπλα για να μπορεί ο Κασιδιάρης να εκπαιδεύει τα τάγματα εφόδου στα στρατόπεδα. Η ίδια η αστυνομία τους προστατεύει συνεχώς. Καλύπτει κάθε τους επίθεση και τους φυγαδεύει όπως την ημέρα των εκλογών, που στήριξαν τους τραμπουκισμούς τους στα εκλογικά τμήματα. Αν δεν αποτελούσαν συνεργάτες της κυβέρνησης δε θα συνομιλούσαν μαζί τους, όπως είδαμε παλιότερα με τον Δένδια και πιο πρόσφατα με τον Μπαλτάκο.
  4. Είναι εγκληματίες και δολοφόνοι. Έχουν χιλιάδες επιθέσεις στο ενεργητικό τους εδώ και 20 χρόνια απέναντι σε μετανάστες, αριστερούς, ομοφυλόφιλους, ρομά, καλλιτέχνες, στέκια, σπίτια, γραφεία. Ο Στεργιόπουλος και ο Λιακόπουλος βρίσκονται στη φυλακή ισόβια για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, ο Μιχαλολιάκος, ο Ρουπακιάς και ο Λαγός για του Παύλου Φύσσα. Ο Κοντομούς δικάστηκε για το τάγμα εφόδου στη Μεταμόρφωση, όπως και πολλοί άλλοι. Ο φάκελος της Χρυσής Αυγής έχει ανοίξει και κάτω κι απ' την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος μπαίνουν στη φυλακή. Χρειάζεται να μπούνε όλοι. Δεν μπορεί να είναι ελεύθερος ο αρχιοργανωτής των ταγμάτων εφόδου Κασιδιάρης κι ο κάθε Παναγιώταρος. Είναι αποδεδειγμένο ότι είναι εγκληματίες αλλά δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην αστική νομιμότητα, που τους μισούς τους κρατάει απ' έξω.
  5. Δεν είμαστε μ' αυτούς που θεωρούν τον Χίτλερ μια παρεξηγημένη προσωπικότητα, που διοργανώνουν συσσίτια κι αιμοδοσίες μίσους για λίγους. Που έχουν τη σβάστιγκα ένα καθαρά ναζιστικό σύμβολο να τους θυμίζει το Ολοκαύτωμα και να το υμνούν. Που ενισχύουν τη ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ. Θέλουν αν μετατρέψουν την οργή για τη λιτότητα σε μίσος κατά των μεταναστών, για να τη βγάλουν καθαρή οι βιομήχανοι, οι Τραπεζίτες και οι εφοπλιστές.

Όλες οι κυβερνήσεις έστρωσαν το δρόμο στους φασίστες χύνοντας το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Όταν η κυβέρνηση λέει ότι θα κλείσει τα τζαμιά οι χρυσαυγίτες υπόσχονται να τα κάψουν, όταν λέει ότι θα καθαρίσει τις πόλεις από τους μετανάστες, δε φτάνουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι χρυσαυγίτες τους σκοτώνουν. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ διάλεξαν τους ''γνήσιους'' ρατσιστές κι ανέβασαν τα ποσοστά της ΧΑ αυτή τη φορά.

Να μην τους δώσουμε το περιθώριο να ανασυντάξουν τα τάγματα εφόδου τους. Με δυνατό αντιφασιστικό κι εργατικό κίνημα, να απαιτήσουμε να κλείσουν τα γραφεία- ορμητήρια των νεοναζί, να σταματήσουν να απειλούνται οι ελευθερίες όλων μας. Να δικαστούν σαν μια ρατσιστική φασιστική εγκληματική οργάνωση και να καταλήξουν όλοι στους υπονόμους της ιστορίας!



                                                            Α.Ε.Ρ.Α.Σ.- Ε.Α.Α.Κ.