Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΚ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΦΙΑ ΣΤΙΣ 14 / 09 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Στις 14/09 πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αλεξανδρούπολης όπου και καταθέσαμε τις 152 υπογραφές των φοιτητών που αιτούντο Γενική Συνέλευση του ΣΦΙΑ.


Παράλληλα με τις υπογραφές καταθέσαμε και τα έγγραφα (καταστατικό του ΣΦΙΑ, λίστες με εγγεγραμμένους φοιτητές, οι οποίοι ήταν εκείνη την ημέρα 717 στον αριθμό) που δικαιολογούν την αυτεπάγγελτη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης εφόσον οι υπογεγραμμένοι φοιτητές έχουν ξεπεράσει το 1/5 των εγγεγραμμένων (βάση του καταστατικού του ΣΦΙΑ)


Ωστόσο η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επικαλούμενη διάφορες ανυπόστατες προφάσεις για τις οποίες δεν είχε καμία απόδειξη ή έγγραφο για να στηρίξει και εκμεταλλευόμενη το γεγονός της πλειοψηφίας της αρνήθηκε δικτατορικά τον ορισμό συνέλευσης πετώντας στα σκουπίδια της υπογραφές 152 συμφοιτητών μας και το καταστατικό του συλλόγου. Επικαλέστηκε ακόμα υπογραφές φοιτητών οι οποίοι, κατά την άποψή της, δεν αποτελούν μέλη του ΣΦΙΑ ή που μπήκαν παρά την θέληση των υπογεγραμμένων. Εμείς καλούμε οποιονδήποτε που πιστεύει ότι μπήκε η υπογραφή του παρά την θέληση του να έρθει να το πει δημόσια στο Δ.Σ.! Το σχήμα ΑΕΡΑΣ-ΕΑΑΚ δεν έχει να κρύψει τίποτα.


Συμφοιτητή/τρια,


Θα ακούσεις πολλά για αυτό το Δ.Σ και την συλλογή υπογραφών και για τους δαπίτες και για τους εαακίτες.


Δεν σε καλούμε να πιστέψεις εμάς και να καταδικάσεις τους άλλους.


Σε καλούμε να έρθεις να δεις, να κρίνεις μόνος σου, και να υποστηρίξεις το δίκιο σου!


Αντί να τσακωνόμαστε αιώνια με τους δαπίτες για το εάν οι υπογραφές των φοιτητών είναι έγκυρες ή όχι, και στο δίκιο μας να βλέπουμε να ορθώνεται η αυτοδυναμία τους, τις θέτουμε δημοκρατικά στην κρίση των φοιτητών και καλούμε την ΔΑΠ να πει μπροστά σε όλους τις ενστάσεις της!


Εάν θέλεις να συζητήσει τώρα ο σύλλογος τα θέματα που τον αφορούν, εάν σε ενοχλεί να σου κλείνουν το στόμα, εσύ είσαι αυτός που πρέπει να το διεκδικήσει! Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ποδοπατά χουντικά πάνω στο δικαίωμά σου για να συζητάς πάνω στα θέματα που σε αφορούν, την ώρα που δεν υπάρχει πανελλαδικά σύλλογος που να μην τα έχει συζητήσει!


ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/09 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ:


Την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να φέρει τα έγγραφα τα οποία υποστηρίζει ότι έχει για να αποδείξει μπροστά στους ίδιους τους φοιτητές ότι οι υπογραφές τους είναι άκυρες - Η απουσία της θα είναι απόδειξη της ενοχής της


Όλους τους φοιτητές που υπέγραψαν για συνέλευση και θέλουν να μάθουν για ποιο λόγο η υπογραφή τους είναι στα σκουπίδια



ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!


ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!


Στα παραγοντιλίκια απαντάμε με άμεση δημοκρατία!

Όλη η εξουσία στις γενικές συνελεύσεις!

Α.Ε.Ρ.Α.Σ - Ε.Α.Α.Κ